GANDIVA INSTITUUT

Onderwijs en Training in de wetenschap Ayurveda

Introductieworkshop Ayurvedisch koken


De Ayurveda Kookschool neemt een centrale rol in binnen het Gandiva Instituut en we kunnen met de kookschool

ons aanbod uitbreiden. De Kookschool staat voor educatie in gezonde voeding en leefstijl vanuit Ayurvedisch 

perspectief, waarbij preventie de sleutel is van een goede gezondheid. Het doel is om door middel van workshops 

en trainingen onderwijs te verzorgen op het gebied van Ayurvedische voeding. Wees bewust wie je bent en wat je 

nodig hebt om de kwaliteit van het leven in evenwicht te krijgen en bovenal te behouden. 


Inhoud workshop
Op 2 december aanstaande verzorgen we wederom een introductieworkshop Ayurvedisch koken in Den Haag. Een

leuke manier om kennis te maken met de Ayurvedische voedingsleer. In de workshop krijgt u een inleiding over

Ayurveda en daarbij de theoretische kennis over de toepassing en werking van de kruiden en specerijen. Er wordt 

vegetarisch gekookt zonder vis, vlees en eieren volgens Indiaas receptuur en met verse groenten en ingrediënten.

Alhoewel Ayurvedische voeding ook niet vegetarisch kan zijn en dus geschikt is voor iedereen.

We sluiten de workshop af met een heerlijk Ayurvedisch diner. Wilt u meer verdieping dan kunt u doorgaan met de 

workshopcyclus Ayurvedisch koken en deze start op 14 januari 2018.


Datum: zaterdag 2 december 2017

Tijdstip: 13.00-17.00u, inloop 12.45u

Locatie: De Tafelkamer| Waldeck Pyrmontkade 928 | 2518 JW Den Haag

Kosten: €59,50 inclusief lezing, syllabus, recepten en dranken

Inschrijving: de kosten graag bij inschrijving overmaken naar Triodosbank 

NL31 TRIO 019.84.35.096 t.n.v. St. Gandiva Den Haag. Inschrijven kan via

het contactformulier o.v.v. de groep en uw contactgegevens.